Fely

Fely A’la Carte

Türk ve Dünya Mutfaklarının Buluşma Noktası

Başlangıçlar

Fely Meze Tabağı

Anadolu'nun seçkin lezzetleri modern bir sunumla bir arada.

Atom, Girit Ezme, Muhammara.

Pastırmalı Humus

Orta Doğu klasiği, Kayseri'nin incisi pastırma ile buluşuyor.

Tahin, nohut, kimyon, pastırma.

Burrata Salatası

İtalya'nın taze ve kremsi lezzeti, Akdeniz yeşillikleriyle.

Taze burrata peyniri, çeri domates, pesto sos.

Ara Sıcaklar

Paçanga Böreği

Sıcak ve çıtır bir lezzet klasiği, Fely yorumuyla.

Yufka, pastırma, kaşar peyniri, domates, biber.

Kalamar Tava

Ege'nin vazgeçilmezi, yanında özel tarator sosuyla.

Taze kalamar, özel panel harcı, tarator sos.

Karides Güveç

Tereyağı ve sarımsağın dayanılmaz uyumu.

Jumbo karides, tereyağı, sarımsak, mantar.

Ana Yemekler

Fely Kebap

Gaziantep mutfağının imza lezzeti, şefin özel dokunuşuyla.

Fıstıklı kebap, közlenmiş patlıcan, özel sos.

Dana Kaburga

8 saat ağır ateşte pişirilmiş, lokum gibi bir lezzet.

Dana kaburga, firik pilavı, demi-glace sos.

Fettuccine Alfredo

İtalyan mutfağının kremsi ve doyurucu klasiği.

Tavuk, mantar, krema, permesan peyniri.

Tatlılar

Künefe

Hatay'dan gelen, sıcak ve şerbetli bir mutluluk.

Antakya peyniri, tel kadayıf, Antep fıstığı.

Çikolatalı Sufle

Akışkan çikolatasıyla tatlı krizlerinin en lezzetli çözümü.

Bitter çikolata, vanilyalı dondurma.

San Sebastian

İspanya'dan dünyaya yayılan yanık ve kremalı lezzet.

Krem peynir, frambuaz sos.

Şefin İmzası: Altın Yapraklı Bonfile

"Bu tabak, mutfaktaki 15 yıllık tecrübemin ve en kaliteli malzemelere olan tutkumun bir yansımasıdır. Dinlendirilmiş bonfilenin zenginliğini, 24 ayar yenilebilir altın yapraklarının zarafetiyle birleştirdim. Unutulmaz bir deneyim için..."

- Şef Ahmet Yılmaz